Rainbow Six Siege'den Beklenen Tachanka Rework'ü Geliyor!

Sonunda!

Bugün sabah saatlerinde Rainbow Six Siege'in yeni operatörlerinin detaylarını sizlerle paylaşmıştık. Ubisoft, yayınladığı açıklama içerisinde Tachanka'dan bahsetmediği için bizler de bir süredir ortalıkta söylentileri dolanan Tachanka rework'ünün başka bir bahara kaldığına inanmıştık. Fakat Ubisoft hepimizi, Lord Tachanka'ya yakışır şekilde kandırmayı başardı.

Rainbow Six Siege'in 5 Yılının detaylandırıldığı esnada tanıtılan yeni Tachanka, karakterin özüne bağlı kalacak. Fakat kendisi yenilenen kiti ile R6'nın önemli savunmacılarından biri haline dönüşecek gibi görünüyor. Artık elindeki ağır makineli tüfeği kurma ihtiyacı duymayacak olan karakterimiz, ortalığı birbirine katacak. Yayınlanan oynanış görüntülerinde Tachanka'nın hafif duvarları silahı ile parçaladığı görülebiliyor.

via Gfycat

Peki Lord'umuzun yeni ana ekipmanı ne olacak? Daha fazla yıkım isteyen kullanıcılar için bir sürpriz hazırlayan Ubi, Tachanka'nın çantasına bir de bomba atar yerleştirmiş. İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bu bomba atar, Capitao'nun alev oklarına benzer şekilde etrafı yangın yerine çevirecek.

via Gfycat

Bu değişimler ile birlikte Tachanka'nın oyun içerisindeki rolü tamamen değişecek. Sabit bir hedef olmaktan çıkacak olan savunma operatörü, yeni kiti sayesinde çok hızlı rotasyonlar yapabilecek. Bomba atarı ise belirli bölgelerden geçişleri oldukça zorlaştıracak gibi görünüyor.

Bakalım yeni Tachanka kendisine metada nasıl bir yer bulacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum