Rainbow Six Siege'e Vahşi Batı Temalı Bir Oyun Modu Geliyor Olabilir

Howdy partner!

Hatırlarsanız geçtiğimiz ay pek çok “Vahşi Batı” temalı Rainbow Six Siege kostümü sızdırılmıştı. Görünüşe göre bu kostümler, Vahşi Batı temalı yeni bir oyun modu ile birlikte gelecek.

Reddit üzerinde paylaşılan yeni oyun içi ses dosyaları da bu iddiayı kanıtlar nitelikte. Ses dosyalarından anladığımız kadarıyla bu yeni oyun modunda banka soyan haydutlar, kanun adamları ile karşı karşıya gelecek.


Anlatıcının sesinden gelen ses kaydı şöyle başlıyor: “Adalet geliyor. Fakat Graveltop örgütü kazandıklarını kolay şekilde teslim etmeyecek. Graveltop haydutları altınları iyice gizlemiş olsa da kanun bu durumu tersine çevirmeye geliyor.”

“Kanun adamları Graveltop örgütü ile bizim şehrimizde savaşıyordu. Haydutların yapması gereken tek şey atları gelene kadar silahlı kanun adamlarını geride tutmaktı. Daha önce yolları kesişmeyen iki tarafı karşı karşıya getiren tek şey bu banka soygunu olmuştu.”

Ses efektlerindeki bilgilere göre Graveltop haydutları “atlarının” gelişini beklerken altınlarını korumak zorunda kalacak. Etkinlik için yeniden tasarlanmış bir harita ile karşılaşmamız da mümkün. Öte yandan daha fazla detay için oyun modunun gelişini beklememiz gerekecek.

Reddit’teki tüm ses efektlerine buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum