Bir Oyuncu, Rainbow Six Siege'de Tüm Takımı Kendisi Yöneterek Maçlar Kazanıyor

Kötü takım arkadaşlarına son

Takım oyunu ve iyi bir iletişim… Rainbow Six Siege’de başarılı olmak için bunlardan daha fazlasına ihtiyacınız var. Tabii bunlara ek olarak iyi bir FPS oyuncusu olmanız da gerekiyor. Peki ama ya takım arkadaşlarınızın her eksiğini kapatabilecek derecede iyi bir oyuncu olsaydınız?

“Basically Homeless” adlı Youtube kanalının sahibi, sürekli iyi skorlar yapmasına rağmen oyunu kaybetmekten yorulmuş ve kendi takımını kurmaya karar vermiş. Fakat bu takımda tek bir oyuncu, yani kendisi bulunuyor. Bilgisayarına kurduğu switch yardımı ile 5 karakteri birden yöneten Youtuber, “kötü takım” sorununu çözmeyi başarmış.

Birkaç denemenin ardından kullanmak istediği stratejiyi belirleyen Basically Homeless, agresif bir yaklaşım ile çok daha hızlı oyunlar oynuyor. Bir karakteri zaman zaman yem olarak kullanarak gerekli bilgiyi edinmeyi başaran Youtuber, hızlıca karakterler arasında değişim yaparak aksiyonu sıcak tutmaya devam ediyor.

“Basically Homeless’ın” videosunu yukarıdan izleyebilirsiniz. Arkadaşın sadece casual değil, rekabetçi oyunlarda da kazanması oldukça şaşırtıcı.

YORUMLAR
Mehmet
18 Haziran 2019 01:13

allah kimseyi böyle issizlikle sınamasın

Aztek
Mehmet
18 Haziran 2019 19:36

Senin gelip ne haber yapılmış diye saatlerce oyun sitesinde dolanıp, çoğu habere birşeyler yazmaya uğraşmanla o adamın yaptığı arasındaki fark çok az. Üstelik sen beleşe işsizlik yaparken o izleyicilerden para kazanıyor ;)

ilke_kurtlutepe
Aztek
18 Haziran 2019 23:11

sen şuanda çok farklı bir şey mi yapıyorsun acaba? ha eğer öyleyse söyle de biz de faydalanalım.


karavanasam
17 Haziran 2019 22:31

Yakında bu çok yetenekli arkadaş gerçek hayatta da bir aleyi de tek başına kuracak.Hem evin kocası,hanımı,oğlu,kızı olacak. :D :D :D

ocelot1789
17 Haziran 2019 21:51

Bu arkadaş ban yemez ama biz, takımı trolleyene küfür edince ban yeriz. :d :d :D

Parolamı Unuttum