Rainbow Six Siege'in Cadılar Bayramı Kostümleri Sızdı

Bir yılı daha bitirdiğimizi simgeliyor

Bildiğiniz üzere Rainbow Six Siege oyuncuları, oyuna eklenecek yenilikleri aylar öncesinden keşfetmeyi başarıyor. Veri madencileri bu kez Rainbow Six Siege'in yeni operasyonu Ember Rise oyuna eklenmeden, Cadılar Bayramı etkinliğine ait kozmetikleri açığa çıkarmayı başardı.

Hepsi birbirinden güzel görünen bu kozmetiklere Doc ve zombiyi andıran çılgın bilim adamı kostümü ile başlıyoruz. Kapkan, kapüşonunun altında iskelet yüzünü gizlerken Bandit Frankenstein canavarının taktığına benzer korkutucu bir kask takıyor. Frost ise 6 boynuzlu bir iblise evrilmiş. 


Lesion klasik zombi kostümü ile dikkat çekerken Ela deriden yapılmış bir kostüm giyiyor. Vigil ise La Casa De Papel'den fırlamış Dali maskesi ile karşımızda.

Smoke ise gaz maskesini vücudu ile birleştirmiş. Hareket ettikçe sallanan bu parça bir miktar rahatsız edici görünüyor. Bununla birlikte Cadılar Bayramı temalı olmayan yeni kostümler de keşfedilmiş. Bu kostümlerden ilki maskesiz bir Caveira iken, diğeri ise maskeli bir Gridlock olacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum