Rainbow Six Siege'in Hızlı Savunma Operatörüne Ubisoft Darbesi!

Jager nerf'leniyor

Alman operatörlerden olan Jager, 2018 yılından beri aramızda ve kendisine Rainbow Six Siege'in kilit isimlerinden biri demek yanlış olmaz. Oyunda bulunan yedi adet üç hız ve bir zırh seviyesine sahip operatörden biri olan Jager, pek çok oyuncunun gözdesi konumunda. Öyle ki kendisinin seçim ve kazanma oranları da bir hayli yüksek, fakat bu durum değişmek üzere.

Ubisoft'un yaptığı son açıklamayla Jager artık üç hız seviyesine sahip ekibin içerisinde değil. Yapımcı ekip Alman operatörü iki hız ve iki zırh seviyesine getirerek kendisini Smoke, Mute ve Lesion gibi karakterler ile eşitledi. Bu da Jager oyuncularının alıştığı "roaming" taktiğinin zorlaşacağı anlamına geliyor.

Bu değişimin arkasında birkaç sezon önce oyuna eklenen Wamai'nin etkisi var gibi görünüyor. Bildiğiniz üzere Jager, ADS adı verilen bir ekipmana sahip. Bu savunma sistemi düşman ekipmanlarını ve bombalarını sınırları içerisine girdiği takdirde patlatabiliyor. Wamai'nin manyetik mayınları da benzer bir özelliğe sahip. Yani bu iki karakter aslında savunma takımı için büyük önem taşıyor.

Bu değişimin ardında Wamai'nin seçilme oranı yatıyor gibi görünüyor. Çok daha yeni bir operatör olmasına rağmen sürekli olarak Jager'in arkasında kalan Wamai, bu değişim ile birlikte tekrar üst sıralara oynayabilir. Tabii bu değişimin etkilerini zaman içerisinde göreceğiz.

Rainbow Six Siege subreddit'inde ise tartışmalar ayyuka çıkmış durumda ve pek çok oyuncu bu değişimin Jager'in seçim oranını etkilemeyeceği görüşünde.

 

YORUMLAR
ocelot1789
3 Nisan 2020 03:02

Silah farkı olsa da Bandit her zaman daha iyi bir seçim. 3 Speed ile kaldığında C4'ü ile harikalar yaratılabiliyor. 

Parolamı Unuttum