Rainbow Six Siege’in İki Yeni Operatörü Alibi ve Maestro’nun Geçmişi Detaylandırıldı

İtalyanların arka plan hikayeleri

Rainbow Six Siege’in 3. Yıl 2. Sezon operasyonu olan Para Bellum’un tüm detaylarını 19-20 Mayıs’taki Rainbow Six Siege Pro League Finalleri’nde öğreneceğiz. Para Bellum içerisinde iki yeni operatör, bir harita ve Pick & Ban sistemi yer alacak. Bu iki operatör olan Alibi ve Maestro ile ilgili ufak bilgileri yaklaşık iki ay önce sızdırılan bilgiler sayesinde öğrenmiştik. Ubisoft ise bu iki İtalyan operatörünün arka planında olan bitenler ile ilgili çeşitli bilgiler verdi.

>Rainbow Six Siege Tamamen Türkçe Oluyor!

Gerçek adı Aria de Luca olan Alibi Libya’da doğmuş, ancak ailesi ile beraber üç yaşında iken İtalya’ya göç etmiş. İki alanda Avrupa nişan yarışmasını kazandıktan sonra Alibi, Carabinieri tarafından işe alındı. Gruppo di Intervento Speciale(G.I.S)’den bir yer kazanana kadar Raggruppamento Operativo Speciale ve Carabinieri ile beraber çalışan Alibi daha sonrasında Vinciguerra ailesi cinayetini ortaya çıkarmak için birkaç sene boyunca gizli olarak çalıştı. Alibi’nin holografik decoy ve Beretta Mx4 Storm kullanacağını videodan da görüyoruz.

Gerçek adı Adriano Martello olan diğer İtalyan operatörümüz Maestro ise 18 yaşındayken Carabinieri’ye girmiş ve burada Birinci Paraşütçü Alayı’nda yer almış. Ardından Gruppo di Intervento Speciale (G.I.S.)’ye geçen Maestro Irak’ta yapılan ortak operasyonlarda da boy göstermiş.

Irak’taki mücadeleden sonra o işten ayrılıp kendi yolunu çizen Maestro özel birlikleri eğitti. Ancak tekrardan özel kuvvetlere giren Maestro önce Tuscania birliklerinin Tier 2 sınıfına gelmesinde yardımcı oldu, ardından Rainbow takımının bir üyesi oldu.

Maestro’nun etrafta duman olsa bile çevreyi görebilme özelliği var. G.I.S’ten takım arkadaşı Alibi ile birlikte olduğunda yıldızı parlayan Maestro uzaktan kumandalı bir silahı kontrol edebiliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum