Rainbow Six Siege'in Lordu "Tachanka" Yenilenebilir

Bir şaka olmaktan çıkacak

Rainbow Six Siege'in en çok sevilen karakterlerinden olan Tachanka yenilenebilir. Pek çok şakanın ve Reddit mizahının odağı olan Tachanka, bu popülaritesine rağmen kullanışlı olmayan yetenekleri ile yıllardır R6 operatör ağacının en alt sıralarında. Fakat Ubisoft bu durumu değiştirmek için kolları sıvamış olabilir.

Beşinci yılına merhaba diyen oyunun bu sene sadece 6 adet yeni operatör ile karşımıza çıkacak. Ubisoft oyunda yapılan bu tercihin arkasında kaynaklarını en uygun biçimde kullanmak olduğunu açıklamış ve yeni karakterlere harcayacakları süreyi, mevcut karakterlerin rework'ünde kullanacağını belirtmişti.

İddialara göre bahsi geçen bu rework ilk önce Tachanka'ya gelecek. Resetera forumlarında güvenilen bir isim olan Kormora'nın iddialarına göre Tachanka artık tüfeğini bir yere kurmak zorunda olmadan kullanabilecek. Bu da kendisine R6 gibi hareketin çok önemli olduğu bir oyunda büyük bir avantaj sağlayacak.

Henüz kesin olmayan bilgiler arasında Tachanka'nın "bir çeşit yanıcı ekipman" kullanabileceği de söyleniyor. Eğer ağır makineli tüfeği değişecekse bu "yanıcı" ekipmanın Tachanka'nın yeni yeteneği olacağını söylemek yanlış olmaz.

Kormora, rekabetçi maçlara gelebilecek yeni bir sistemden de bahsetmiş. Kullanıcının iddialarına göre oyuncular artık maç öncesinde harita yasaklayıp, seçebilecek. 

Bu iddiaların doğruluğunu ilerleyen günlerde düzenlenecek R6 Invitational da görme fırsatımız olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum