Rainbow Six Siege'in Rekabetçi Harita Havuzundan Üç Harita Çıkarılacak

Merakla beklenen haber geldi

Ubisoft, geçtiğimiz haftalarda Rainbow Six Siege'in rekabetçi harita havuzunu daraltacağını açıklamıştı. Oyuncuları oldukça memnun eden bu açıklamanın ardından kolları sıvayan firma, havuzdan çıkarılacak üç haritanın isimlerini açıkladı.

Fortress, Theme Park ve Hereford Base, Rainbow Six Siege'in yeni operasyonu Ember Rise ile birlikte harita seçenekleri arasından kaldırılacak. Yenilendiği açıklanan Kanal haritası ise havuza eklenecek tek harita olacak. Theme Park'ın yıl sonunda yenileceğini açıklayan yapımcı firma, Hereford ve Fortress'ı -şimdilik- tekrar havuza eklemeyi planlamıyor.


Ubisoft, bu değişim sayesinde oyunun rekabetçi arenasına yeni katılan oyuncuların R6'ya çok daha rahat alışabilmesini sağlayacak. Bununla birlikte yapımcı firma standart oyunların harita havuzlarında da küçülmeye gidecek. Tüm haritaların sezondan sezona değişeceğini de hatırlatalım.

Gelecek yeniliklerden biri de rekabetçi oyunların stresini yaşamayacağınız "unranked" seçeneği olacak. Rekabetçi modun kurallarını ve harita havuzunu kullanacak bu oyun modunda MMR'ınız değişmeyecek.

R6, topluluğunun geri bildirimlerine kulak kabartarak gelişmeye devam ediyor. Bakalım bu değişimlerin oyuna etkisi nasıl olacak...

YORUMLAR
ChanChinChon
20 Ağustos 2019 08:51

Theme Park haritasının kaldırılması kötü oldu açıkcası ezbere bildiğim bir kaç haritadan biriydi yazık oldu 

JRache
19 Ağustos 2019 22:36

Bir süpriz yapsalar da şu RDR 2 yi PC gösterseler ne güzel olur 

Parolamı Unuttum