Rainbow Six Siege'in Yeni Güncellemesi İle Dengeler Değişiyor!

Lesion'ın nerf yememesi şaşırtıcı

Test sunucusunda geçilen birkaç haftanın ardından Ubisoft, Rainbow Six Siege'in yeni güncellemesini oyuna eklemeye hazırlanıyor. Yapımcı ekip bu güncellemeyi ve çok daha fazlasını içeren açıklamalarını "Tasarımcı Notları" adı altında yayınladığı blog yazısında paylaştı.

Yeni güncellemeden nasibini alan ilk karakter Echo olmuş. Dokkaebi'nin yeteneklerinden etkilenmeyen tek karakter oluşundan bahseden Ubisoft, bu durumun haksız bir avantaj yaptığını dile getirmiş. Bu sebeple Echo ve Dokkaebi arasındaki ilişki çok daha güçlendirilmiş durumda.

Echo'nun Yokai Drone'ları artık Dokkaebi'nin standart yeteneğinden etkilenecek. Dahası, Echo öldüğünde artık cep telefonunu düşürecek ve Dokkaebi tarafından hack'lenebilecek. Bu da Koreli karaktere savunmacı kameralarına erişme şansı tanıyacak.

Dikkat çeken değişimlerden biri de bir süredir "pick rate" oranları düşen Ying üzerinde olacak. Ying'in potansiyeline ulaşması için çok daha güvenilebilir bir karakter olması gerektiğini dile getiren Ubisoft, bu sebeple Hong Kong doğumlu operatörün Candela isimli bombalarını güçlendiriyor.

Ying artık bombasını duvarların arkasından da görebilecek. Candela'nın içerisinden çıkan flaş bombalarının çok daha eşit şekilde dağılacağını açıklayan yapımcı ekip, bu bombaların sayısını da 6'dan 7'ye çıkarmış. Patlama süresi 0.3 saniyeye kadar düşen Candela, Ying'i çok daha tehlikeli hale getirecek.

R6 oyuncularının başı ise bir süredir Lesion ile dertte. Bu güncellemeyi de sağlam şekilde atlatmayı başaran operatör, sonunda Ubisoft'un radarına girmiş durumda. Aynı blog yazısının içerisinde Lesion'ın son halinden bahseden Ubisoft, yeterli veriyi toplamalarının ardından karaktere dengeleme yapılacağını da vurgulamış.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum