Rainbow Six Siege'in Biri Splinter Cell'den Esinlenmiş Yeni Operatörleri Sızdı

Gelecek sezonlarda göreceğimiz iki operatör belli oldu

Her sezon Rainbow Six Siege'e eklenen yeni operatörler arasında Ubisoft'un ikonik karakterlerini de görebileceğimiz söylenmişti geçtiğimiz haftalarda. Hal böyle olunca da akla gelen ilk isim Splinter Cell'in ünlü yıldızı Sam Fisher olmuştu. Hatta oyunun yönetmeni Eric Tremblay, Splinter Cell serisinin büyük bir hayranı olduğunu ifade etmiş ama Sam Fisher'ın Rainbow Six Siege'e eklenmesinin zahmetli olabileceğini de söylemişti.

Bu tahminler yarı yarıya tuttu diyebiliriz, çünkü oyuna 3. ve 4. sezonda eklenecek karakterlerden ikisi sızdırıldı ve bunlardan biri de Sam Fisher olmasa da Splinter Cell etkilerini görebildiğimiz, Scout kod isimli bir saldırı operatörü. Sızan diğer isimse Aruni kod ismiyle Taylandlı bir savunma operatörü.

Daha önce de Rainbow Six Siege sızıntıları paylaşan Gamer Felonies YouTube kanalında paylaşılan aşağıdaki videoda her iki operatörün de oynanışı görünüyor, ancak video kelimenin tam anlamıyla çamur gibi. Yine de buna rağmen videoyu kare kare inceleyen bazı oyuncular, her iki operatör ve yetenekleri ve silahlarıyla ilgili bilgileri de derlemiş durumdalar.

Örneğin BofaDN'in ekran görüntülerini paylaşıp silahları ve yetenekleri gösterdiği resimler dizisine şu ve şu Imgur sayfalarından erişmeniz mümkün.

Bu görüntüleri incelediğinizde neden Scout operatörünün Splinter Cell'den esinlenildiğinin düşünüldüğünü anlayacaksınız.

Elbette bunlar teyit edilmiş bilgiler değil ama bu videonun sahte olabileceğini hiç sanmıyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum