Rainbow Six Siege'in Yeni Operatörlerinden İlk İpucu Geldi

Bu sefer rotamız Danimarka

Ubisoft, Rainbow Six Siege'in 4. yıl ikinci sezonu için geri sayıma başladı. Resmi Twitter hesabından yayınlanan teaser içerisinde bir operatörün suyun altından gizlice çıktığını görüyoruz. Elinde silah tutan diğer operatör ise arkasında ne olduğundan habersiz görünüyor. Tweet: "Dikkatli bak... Ne görüyorsun?" sözleri ile tamamlanmış.

Yeni sezonda Danimarka'ya gideceğimiz bilgisi sürpriz değil. Yeni Danimarkalı operatörümüzün kullanacağı ekipmanların sızdığını da belirtmiştik. Bu arkadaşın bir çeşit kamuflaj kullanacağı iddiaları da yayınlanan teaser ile paralellik gösteriyor. Operatörün sudan çıkıyor olması da Danimarka'nın meşhur "Frogmen" askerlerine işaret ediyor olabilir.

Ubisoft'un yayınladığı 4. yıl yol haritasına göre Danimarkalı operatörümüze bir de Amerikan operatör eşlik edecek. Bu karakterin ise sis ve flaştan etkilenmeyen bir gözlüğe sahip olacağı iddia edilmişti. Yeni operatörlerimizin isimlerinin ise Nökk ve Warden olacağı söyleniyor. 

Rainbow Six Siege'in 4. yıl ikinci sezonuna geri sayım başladı. Yeni karakterlerin birkaç ay sonra oyuna ekleneceğine inanıyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum