Rainbow Six Siege'in Yeni Operatörlerinin Ekipmanları Belli Oldu

Gizemli bir ekipman fragmanı geldi

Rainbow Six Siege'in yeni sezonu hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Shifting Tides isimli yeni operasyon her zaman olduğu gibi beraberinde iki yeni operatör de getirecek. Operatörlerimiz hakkındaki ilk bilgiler de ufak bir fragman ile birlikte gözler önüne serildi.

Ubisoft yine bir ekipman tanıtımı videosu ile karşımıza çıkıyor. İlk ekipmanın CSRX-300 isimli bir keskin nişancı tüfeği olduğunu görebiliyoruz. Fragmanın içerisinde ateşlenen bu silah standart duvarların içerisinden geçebiliyor. Özel bir mermi kullanan bu tüfek, güçlendirilmiş duvarları da delebilecek gibi görünüyor.


Videodaki bir diğer ekipman ise Mag-NET adı verilen mıknatıs sistemi. Videoda bu sistemin bir pencerenin üzerine yerleştirildiğini görüyoruz. Mag-NET, bu pencereden giren mermileri içeriye sokmuyor gibi görünüyor. Bu sistemin mermilerde mi yoksa fırlatılabilir ekipmanlarda mı çalışacağı merak konusu.

Yeni operatörlerimizin Hindistan ve Kenya'dan geleceği de paylaşılan detaylar arasında. Yeni sezon ile ilgili tüm bilgiler ise 10 Kasım'da düzenlenecek Pro League finallerinde paylaşılacak.

YORUMLAR
sinan__demirr
8 Kasım 2019 02:43

Kenya ney yav KEN YA NEY. Türkiye gelmicek artık umut filan kalmadı. Zaten dünyada şuan bizi öcü gibi görüyolar. :D :D :D -____-,

Parolamı Unuttum