[GÜNCEL] Rainbow Six Siege'in Yeni Operatörlerinin Fragmanı Sızdı

Merakımız artıyor

[Güncelleme, 16.05.2020 - 00:10]:Sızdırılan fragmanın resmi versiyonu yayınlandı. Operatörlerimizin detaylarını 18 Mayıs saat 19:00'da göreceğimiz de netleşti. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

                                        - o -

Her zaman olduğu gibi yine Rainbow Six Siege'in yeni operatörlerinin detayları sızdırıldı. Dün ilk kez karşımıza çıkan Steel Wave isimli yeni operasyonun ilk fragmanı Reddit üzerinde paylaşıldı.

Beşinci yılın ikinci sezonu olacak Steel Wave, Norveçli ve Güney Afrikalı iki operatör ile birlikte gelecek. Sızdırılan fragmana göre bu karakterlerin isimleri sırasıyla Ace ve Melusi olacak. Video içerisinde karakterlerin kullandığı ekipmanları göremiyor olsak da farklı bölgelerde bulunduklarını ve genel tasarımlarını görebiliyoruz.

Melusi video içerisinde bir av üstünde iken, Ace birilerini kurtarmak için bir asansör boşluğunda aşağı doğru iniyor. Videonun sonundaki bilgilere göre iki karakteri de 18 Mayıs'ta görme fırsatımız olacak. 

YORUMLAR
Serdar_Berk
16 Mayıs 2020 00:09

Oyuna karşı belli bir düzeyde ilgim vardı; ama en kısa sürede alıp oynamak üzere bir ihtiyaç duymuyordum. "Türk operatörü eklendiği vakit alırım." düşüncesiyle ertelemek işime geliyordu. Oyunun piyasaya sürülmesinin üzerinden yıllar geçti. Gördüğüm kadarıyla sıra Güney Afrika'ya kadar gelmiş.

Teşekkür ederim, Ubisoft.

ocelot1789
15 Mayıs 2020 21:36

Biri kamuflaj, görünmezlikle alakalı sanırsam. Sürekli eski operatörlerin buff'lı hallerini dandik silahlarla getirip duruyorlar.  Vigil'ın aynısı gibi Nokk getirdiler atağa silahlarını da rezalet verdiler. Sessiz karakterde neden D-50 tabanca olur arkadaş. :D Glaz çok güçlü diye tüfeğini boktan bir Smg seviyesine indirip Kali'yi getirmek aşırı mantıksız yahu. Bari Kali'nin reinforce'a attığı patlayıcıyı ufak delikler açabilecek bir tüfek yapabilirlerdi, tüfeğin tek atmasını kaldırıp. Kali de o silahtan çok nerf yiyecek gibi. Anlamsız işler devam ediyor Ubi'den.

Serdar_Berk
ocelot1789
17 Mayıs 2020 05:24

Oyungezer'in sitenin genel tasarımını ve yorum sistemini değiştirmesini, yine onların ağzından yorumlamak istiyorum: "Xaviant bu sistemi yaratırken ne düşündü, The Culling ismini daha fazla nasıl batırabiliriz mi dediler orası meçhul."


Serdar_Berk
ocelot1789
16 Mayıs 2020 17:25

Bana bir yorumda mı bulunmuştun? Bildirim olarak görebiliyorum; ama sayfada göremiyorum. Belki de vazgeçip silmişsindir; ama yorum kısmı kusursuz olmaktan çok uzak olduğu için bir hata olabilir diye düşündüm.

Serdar_Berk
Serdar_Berk
17 Mayıs 2020 05:20

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

ocelot1789
Serdar_Berk
17 Mayıs 2020 03:24

Yaptım da Error 500 hatası aldım. Error 500 sanırsam server yoğunluğu ile alakalı hataydı ama OGZ'ye kaç kişi giriyor da artık kaldıramadı. :D

Ghost AssassiN
Serdar_Berk
16 Mayıs 2020 22:48

Bana da arada bir durmadan şu konuya ''şu kişi yaptığınız yoruma cevap yazdı'' diye bildirim geliyor ama ortada ne bir yorum var, ne bir puan verme vs. gibi bir durum var.Yanılmıyorsam ilk başlarda daha isabetli çalışıyordu ama son zamanlarda hep yanlış bildirim geliyor.


Parolamı Unuttum