Rainbow Six Siege'in Yeni Operatörü Bu Pazar Ortaya Çıkıyor

Aruni'ye merhaba deyin

Sezon başından itibaren her yeni operasyonda bir yeni operatör tanıtma kararı alan Ubisoft, Rainbow Six Siege'in yeni karakteri Aruni'yi bu pazar günü tanıtacak. 8 Kasım'da düzenlenecek Major turnuvada gösterilecek olan Aruni'nin ilk fragmanı da oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden yayınlandı.

Şimdilik Aruni'nin kitinin tamamını bilmiyoruz fakat fragmandan anlaşılabileceği üzere karakterimiz tuzak kurabilen bir savunma timi üyesi olacak. Kapılara yerleştirilecek bu cihaz bir lazer perdesi açacak ve Aruni'nin diyaloglarına bakılırsa düşmanlarına hasar verecek.

Bu ekipman aynı zamanda düşmanların yerini gösterecek gibi görünüyor ama şimdilik net bir şey söylemek oldukça zor. Bununla birlikte videoda Aruni'nin hiç rahatsız olmadan lazer kapısından çıkabildiğini de görüyoruz. Aynı şey savunma timinin tamamı için geçerli olabilir.

Karakter hakkındaki tüm detayları ancak pazar günü öğrenebileceğiz.

YORUMLAR
cavegamer3530
6 Kasım 2020 16:28

Bi Türk operatör getirmediler 1 yıldır oynamıyorum en son 200 lv dim Türk operatör gelmeyeceğini anlayınca bıraktım saçma sapan gereksiz karakterler getirmişler son zamanlarda 

Parolamı Unuttum