Rainbow Six Siege'in Yeni Operatörü Flores'in Detayları Geldi

Patlayıcı drone'a selam olsun

Rainbow Six Siege'in merakla beklenen Crimson Heist operasyonunun ilk detayları paylaşıldı. Tabii ki bu detaylar arasında en çok dikkat çeken şey, yeni operatör Flores oldu. Bugün akşam saatlerinde test sunucusuna giriş yapacak Flores, birkaç hafta içerisinde standart sunucularda da karşımıza çıkmaya başlayacak.

Daha önce ortaya atılan iddiaların doğru çıktığını belirterek başlayalım. Flores, RCE - Ratero Charge isimli bir ekipman ile birlikte geliyor. Bomba yüklü bu drone'lar, yeni saldırı timi üyesinin en büyük silahları olacak. Büyük patlamalar yaratarak desteklenmemiş duvarlarda delikler açabilecek, hatta kurşun geçirmez bazı ekipmanları parçalayabilecek drone'lar epey baş ağrıtacak.

Flores, yere yerleştirdiği drone'u sayacı bitene kadar kullanabiliyor. Fakat bu süreç içerisinde drone'un sadece ileriye, sağa ve sola gidebildiğini belirtelim. Yani hareket halindeki drone'u durdurma şansınız yok. Öte yandan sayaç bitmeden bombayı aktif hale getirebiliyorsunuz. Bomba aktif hale geldiğinde ise kalkanlarını kullanarak kurşun geçirmeyen bir patlayıcıya dönüşüyor. Drone'lar zıplayarak aktif edildiğinde duvarlara ve her türlü yüzeye yapışarak daha tehlikeli hale geliyor.

Yukarıdaki detay videosunda görebileceğiniz gibi saldırı timinin cebinde de artık yeni bir ekipman mevcut. Gonne-6 isimli bu tabanca, içerisinde patlayıcı bir mermi barındırıyor. Tek atışlık bu mermi sayesinde artık kurşun geçirmeyen ekipmanları patlatma şansınız olacak.

YORUMLAR
ocelot1789
22 Şubat 2021 15:03

Mozzie players : My time has come

Parolamı Unuttum