Rainbow Six Siege’in Zombi İçeren Etkinliği Outbreak’ten Bir Fragman Geldi

Etkinlikte oynanabilir olacak olan operatör Ash başrolde

Geçtiğimiz hafta Ubisoft, zombileri ve uzaylıları içeren co-op oyun modu Outbreak’in detaylarını açıklamıştı. Oyunun 3. Yıl etkinliği çerçevesinde gerçekleşecek etkinlik ücretsiz olacak ve 6 Mart – 3 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. Bu bekleyiş devam ederken Ubisoft, etkinlikte oynanabilecek operatörlerden olan Ash’le ilgili bir fragman yayınladı.

Fragman kısa ve oynanışla ilgili herhangi bir şey göstermiyor. Rainbow Six Siege’in ciddi yapısını düşündüğümde uzaylı parazitleri yüzünden oluşan zombi temalı bir oynanışın nasıl olacağını merak ediyorum açıkçası.

> Ubisoft Geri Adım Attı - Rainbow Six Siege'in Standart Versiyonuna Zam Yok

Outbreak’le ilgili diğer bilgiler de üç yeni harita, iki zorluk seviyesi (Normal ve Pandemic mod), beş farklı zombi türü bulunacağı ve modun hikaye odaklı ilerleyeceği şeklinde. Oynanabilir operatörler de  Smoke, Ying, Buck, Kapkan, Ash, Doc, Tachanka, Glaz ve Recruit olacak. 6 Mart’ta ayrıca oyunun yeni ek paketi Operation Chimera da yayınlacak ve paketin içerisindeki bir operatör de bu etkinlikte oynanabilir olacak. Outbreak’le ilgili tüm detayları 18 Şubat’taki Six Invitational’da açıklanmasını bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum