Ready At Dawn, The Order: 1886'nın Devam Oyunu Üzerinde Çalışıyor Olabilir!

İddialar sağlam kaynaklardan

PSP üzerindeki God of War oyunları ile başarılı işler yaptığını kanıtlayan Ready at Dawn, PlayStation 4'e özel oyunları The Order: 1886'yı duyurduğunda takvimlerimiz 2013 yılını gösteriyordu. İnsanlık tarihinde önemli yer edinen isimlerin doğaüstü güçlere karşı savaşması fikri hepimizi heyecanlandırmıştı.

Fakat 20 Şubat 2015'ta çıkış yapan oyun pek çok oyuncuyu hayal kırıklığına uğratmıştı. 60 dolarlık fiyatı ile bir AAA oyun olduğunun sinyallerini veren The Order: 1886, muadillerine göre oldukça kısa olan oynanış süresi ile kalplerimizi kırmıştı. Aldığı vasat üstü notların ardından The Order: 1886 tarihin tozlu sayfalarına karışmıştı.

Fakat gerçek, düşündüğümüzden biraz daha farklı görünüyor. Ready At Dawn ekibinin bir süredir üzerinde çalıştığı bir proje olduğunu hepimiz biliyoruz. İddialara göre bu proje, The Order: 1886'nın devam oyunu olacak. Eğer söylentiler doğruysa oyun yeni nesil konsollarda çıkış yapacak.

İddialar, NeoGAF forumunda paylaşılan bir gönderiden geliyor. Güvenilir bir kaynak olduğunu pek çok kez kanıtlayan (PS4 Pro'nun detaylarını aylar öncesinden paylaşmıştı) BlackOsiris isimli kullanıcı, paylaştığı gizemli gönderide The Order: 1886'nın devam oyununun "fragmanını" anlatmış.

Bu paylaşıma göre fragman, karanlık bir odaya giren bir adam ile başlıyor. Omzunda bir ışık bulunduran bu adam, sarı renkli gözlere sahip bir canavarın üzerine ateş etmeye başlıyor. Ateş ederek kapının arkasına doğru koşmaya başlayan karakterimiz daha sonra canavardan gelen "Seni buldum" cümlesi ile irkiliyor ve fragman oyunun adı ile birlikte kapanıyor.

Yine de çok çabuk heyecana kapılmamakta fayda var. İddiaların asılsız çıkması da mümkün, zira BlackOsiris'in paylaşımına göre oyun hem Xbox Series X, hem de PlayStation 5 üzerinde çıkış yapacak. The Order serisinin isim haklarının Sony'nin elinde oluşu bu durumu biraz güçleştiriyor. 

Şimdilik ne Ready at Dawn, ne de Sony'den yeni oyun ile ilgili bir açıklama gelmediğini de hatırlatalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum