Red Dead Redemption 2'den Yeni Karakterler Tanıtıldı

Bu isimler ama öyle, ama böyle Dutch'ın çetesiyle bir bağlantı içindelermiş.

 Rockstar Games, Red Dead Redemption 2 için bizi gazlamaya devam ediyor efendim. Dutch Van der Linde'nin çetesiyle öyle ya da böyle, en kötü dirsek teması olan birkaç yeni karakter tanıtıldı. Halihazırda tanıdığımız bazı karakterler de bu gösterimde yer aldı.

Susan Grimshaw, Tilly Jackson ve Molly O'Shea ilk defa karşılaştığımız karakterler olarak dikkat çekiyorlar. Buna ek olarak Dutch'ın tüm ana çete üyeleri de (Williamson'dan Escuella'ya kadar) görsellerde yer alıyor tabii bilmediğimiz başka üyeler varsa orası ayrı konu. Keza John Marston'ın gençliği ve o dönemde henüz evlenmediği Abigail'in hatta Jack Marston'ın daha da minik halinin yer aldığı görseller de mevcut. Sanırım Jack Marston, üç farklı dönemden gördüğümüz ilk karakter olabilir. Tüm karakterlerin görsellerine Rockstar'ın resmi sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz sevgili Oyungezerler. Oyunu gelecek ay boştan sona tekrardan oynayacağım. Bazı karakterlerle tanışmış mıydık yoksa ben mi yanılıyorum emin olamadığım için sizi de yanlış yönlendirmek istemedim efendim. Kusura bakmayın.

1-morgan

2-john  5-dutch

3-abigail  4-jack

11 saat boyunca yapılan görsel tanıtımda her yarım saatte bir yeni karakter görseli paylaşılmış ve son görsel de hikayemizin kahramanı Arthur Morgan'a ait. Morgan'ın karakteristik özellikleriyse belki de en büyük gizem diyebiliriz, zira oyuncular olarak Morgan'ın kararlarında önemli bir rol oynayacağız, onu onurlu bir karakter mi yoksa acımasız ya da pislik bir adam gibi mi kontrol edeceğimiz tamamen bize kalacak. Ana hikaye tüm kararlara rağmen aynı çizgide ilerleyecek tabii.

Red Dead Redemption 2'yi 26 Ekim'den itibaren PlayStation 4 ve Xbox One'da oynayabileceğiz.

en-iyi-vahsi-bati-oyunlari-haberici

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum