Red Dead Redemption 2, Haftaya Steam'de

Steam versiyonunu bekleyenlere müjde

Red Dead Redemption 2, PC'ye çıkalı yaklaşık 3 hafta oldu. 5 Kasım'da Rockstar Games Launcher ve Epic Games Store üzerinden satışa sunulan oyun kısa süreliğine bu platformlara özel olduktan sonra, bir aylık sürenin dolmasıyla birlikte Steam'deki yerini de alacak.

Oyun, 5 Aralık tarihinden itibaren Steam üzerinden satın alınabilecek. Red Dead Redemption 2'yi oynamak için Steam versiyonunu bekleyenler için güzel bir haber bu. Sonuçta böyle bir oyunu başarımlarıyla birlikte tadını çıkara çıkara oynamak isteyen oyuncu sayısı da hiç de az olmasa gerek.

> Red Dead Redemption 2 PC - İnceleme

Rockstar, haberi Twitter hesabı üzerinden verdi. Henüz oyunun Steam sayfasında fiyat bilgisi yok, dolayısıyla oyunu satın alma imkanı da yok ama en azından istek listenize ekleyebiliyorsunuz.

Oyunun normal satış fiyatı 299 lira olarak belirlenmişti diğer platformlarda, ama şu an Epic Store indirimleri kapsamında %20 indirimle 239 liraya satılıyor. Red Dead Redemption 2'nin Steam'e çıkışı ise sonbahar indirimleri sonrası, acaba satışa çıkışını kutlamak üzere benzer bir indirimle mi çıkacak, yoksa %20 civarı bir indirim görmek için Kış İndirimleri'ni mi beklemek gerekecek, merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum