Red Dead Redemption 2, Mayıs Başında Game Pass'e Geliyor

Ama sadece Xbox One için

Microsoft, Xbox Game Pass'in popülerliğini daha da arttıracak dev bir adım attı diyebiliriz çünkü Grand Theft Auto V'ten sonra bir diğer Rockstar Games oyunu daha servisle buluşuyor. Red Dead Redemption 2, 7 Mayıs'ta Xbox Game Pass'e katılacak ve Game Pass aboneleri bu oyunu da tek kuruş ödemeden oynayabilecekler!

Servise Red Dead Redemption 2'nin eklendiği gün Grand Theft Auto V'in de son günü olacak, yani oyunu bitirmediyseniz elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

Microsoft, GTA V'in Game Pass'e ekleneceğini duyurduğunda "ama o eski bir oyun" diyerek burun kıvıranlar olmuştu, Red Dead Redemption 2 için de böyle bahaneler bulunabilecek mi çok merak ediyorum :)

Red Dead Redemption 2, God of War ile birlikte 2018'in en büyük oyunlarından biriydi ve Yılın Oyunu ödüllerinde iki ismin kapışmasını izlemiştik. Ödüle doymayan bu oyunu Xbox One'da oynamak istiyorsanız azıcık daha sabrediverin, şunun şurasında 7 Mayıs'a bir şey kalmadı zaten.

"Peki ya PC oyuncuları da sabretsin mi?" diye soruyorsanız bu sorunun cevabı şimdilik belirsiz. Ama Grand Theft Auto V Game Pass'in sadece konsol kısmında sunulmuştu, muhtemelen Red Dead Redemption 2'de de aynı durum geçerli olacaktır. Yani oyunun PC Game Pass'e ekleneceğine dair hiçbir sinyal yok şu anda.

Microsoft "size bu haberle sürpriz yaptığımızı biliyoruz" demiş, çok da doğru söylemişler. Umarım PC oyuncularını da şaşırtırlar benzer biçimde :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum