Red Dead Redemption 2, Steam Deck'te Nasıl Çalışıyor?

Performans fena görünmüyor

Steam Deck incelemeleri gelmeye başladıkça kullanıcıların heyecanı da artıyor. Şimdilik farklı oyunlarda farklı performanslar sunuyor gibi görünen yeni nesil el konsolu, Steam'in en büyük oyunlarından biri olan Red Dead Redemption 2'yi nasıl çalıştırıyor dersiniz?

Bu soruya cevap arayan PC-Gaming.it sitesindeki meslektaşlarımız, ellerine ulaşan inceleme kopyası ile kapsamlı bir test yapmış. Red Dead Redemption 2'nin ilk 15 dakikasını oynayan ekip, hem Steam Deck'in yeteneklerini göstermiş hem de oyunun performansını gözler önüne sermiş.

Video boyunca FPS'in 40-55 arasında değiştiğini görüyoruz. Öte yandan bazı noktalarda oyunun grafiksel anlamda düşüş yaşadığı da gözlemlenebiliyor. Yine de RDR2, Steam Deck üzerinde sorunsuz çalışıyor gibi.

Steam Deck'in erken kopyasına ulaşan pek çok mecranın benzer testleri yaptığının altını çizelim. Örneğin Tom's Hardware, Vulkan'ı kullanarak en düşük ayarlarda 49 FPS almayı başarmış. Bazı meslektaşlarımız ise oyunun belirli bölgelerde sizi ana ekrana attığını ifade ediyor. Yani bu versiyonun biraz daha ütüye ihtiyacı var gibi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum