Red Dead Redemption 2'yi Baştan Sona FPS Olarak Oynayabileceğiz

GTA V'e kaç sene sonra gelmişti yahu bu özellik?

 Rockstar'dan bilgiler tane tane de olsa gelmeye devam ediyor sevgili Oyungezerler. Oyun çıktığı andan itibaren FPS moduna yani birinci tekil kamera moduna sahip olacak. Üstelik tüm hikayeyi de baştan sona bu modda oynayabileceğiz. Buradan uzun boylu bir tahmin yapmak gerekirse belki daha sonra gelecek olan bir PC sürümü için de haberci olabilir, ama sizi çok da umutlandırmayayım. Sadece minik bir tahmin.

Ara sahneler dışında oyunun tamamında çalışan bu kamera moduna geçişse (PlayStation 4 için) dokunmatik yüzeye tıklayarak yapılıyor. IGN'den Joe Skrebels'in belirttiğine göre bu seçenek haliyle Xbox One için de mevcutmuş. 

GTA V'e çok sonradan eklenen bu özellik karşımıza yepyeni bir oyun çıkarmış gibiydi. Rockstar bu tür konularda güven duyduğum bir firma olduğu için eminim ki gerekli denemeleri yapmışlardır. Burada da bir dip not ekleyeyim, bu tip konular dedim efendim yoksa oyun içi ödemeler kısmında ne kadar can sıkıcı olduklarını biliyorum tabii ki. 

Bu özellik Rockstar'ın taze taze duyurduğu Red Dead Online'da da muhtemelen yer alacak, ancak bu konuda henüz resmi bir açıklama yok. 

Red Dead Redemption 2'yi 26 Ekim'den itibaren PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında oynayabileceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum