Red Dead Redemption 2'nin İlk PC Yaması Çakılmaları Çözüyor

Belki artık siz de oyuna başlayabilirsiniz

Red Dead Redemption 2'nin PC versiyonunun çıkışı biraz sancılı oldu diyebiliriz. Forumlarda ve Facebook gruplarında takip ettiğim kadarıyla oyunu başlatamamaktan şikayetçi olan çok sayıda oyuncu vardı. Oyunun özellikle de anti virüs programlarıyla uyumsuzluğu oyuncular için can sıkıcı bir durum yaratmıştı.

Rockstar bu sorunları düzeltmek için ilk PC yamasını yayınladı. Mesela Rockstar Games Launcher'ın "failed to initialize" hatası vermesi çözülmüş bu güncellemede. Bazı oyuncuların yaşadığı ve oyun dosyalarının şifreleri çözülerek açılması sırasında meydana gelen takılma olayı da çözülmüş. Anti virüs programlarını da artık tekrar kullanmaya başlayabileceksiniz.

Yalnız bazı oyuncular güncellemenin kendilerine gelmediğini belirtiyor, bu durumda Rockstar Launcher'ı yeniden başlatmanızın faydası olabilir.

Red Dead Redemption 2 Hile Kodları

Sıkıntı çoğunlukla Launcher'ın kendisinden kaynaklanıyor. Oyunu Epic Games Launcher'dan başlatınca da Rockstar Games Launcher'ın açılması sırasında çakılma oluyormuş, yama notlarına göre o da düzeltilmiş.

Eğer oyunun Steam versiyonu da benzer bir yol izleyecek ve oyunu Rockstar Launcher üzerinden çalıştıracak olursa yine bu tür sorunlarla karşılaşma ihtimali var oyuncuların. Yani çoğu oyuncu 'keşke Steam'i bekleseydik' falan diyor ama bu durumda onun da pek bir avantajı olmayabilir. Red Dead Redemption 2, Steam'de satışa çıktığında göreceğiz anca bu durumu. Oyunun Steam'e gelişi Aralık ayı, ama kesin bir tarih yok.

 

YORUMLAR
MSelm
7 Kasım 2019 11:42

İşin kötü tarafı sistem gereksinimlerinde yalan söylediler. Zaten bu fiyata almayı düşünmüyordum artık tamamen radarımdan çıktı.

Parolamı Unuttum