Red Dead Redemption'ın PC Versiyonuyla İlgili Yeni İşaretler Var

PC portu yakında duyurulabilir

Yıllardır bitmek bilmeyen bir muhabbet bu, biliyorum. Kaç defa haberini de yaptık. Ama iddialar her geçen gün daha ciddi bir hal alıyor artık, bunu da gözden kaçıramayız, öyle değil mi?

Malum, geçtiğimiz yıl Red Dead Redemption'ın elden geçirilmiş versiyonu Switch ve PlayStation'a çıkmıştı. O dönemde de halen niye PC'ye çıkmadığı merak konusu olmuştu. Bu beklenti en sonunda karşılık bulacak gibi.

Geçtiğimiz günlerde oyunun PS Store sayfasında PC'ye atıf yapılan bir ifadenin kullanıldığı fark edildi. Şimdi de Rockstar uygulamasında ve Steam'de bununla ilgili bir güncelleme yapıldığı görüldü.

Twitter kullanıcısı Tez2, Rockstar uygulamasının metaverisinde RDR PC versiyonuyla ilgili bir güncelleme yapıldığını, hatta oyunun bir de Steam sayfası olduğunu fark ediyor ve bununla ilgili bir de ekran görüntüsü paylaşıyor.

Şu anda bahsedilen SteamDB sayfasına girildiğinde bilgilerin gizlendiği görülüyor ama bir kere farkedilmiş oldu, yapacak bir şey yok artık, öyle değil mi :)

Bu güncellemelere bakılırsa RDR PC versiyonunun duyurusu yakında gelebilir. Bakalım Rockstar resmi duyuruyu ne zaman yapacak ve RDR, PC oyuncularıyla ne zaman buluşacak. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum