Remedy Entertainment Gizemli Yeni Oyununu E3'te Gösterecek

E3, P7, Z9

Bu yıl E3 fuarı bomba gibi geçecek sanki, siz ne dersiniz? Daha dün Cyberpunk 2077'nin E3'te yer alacağının kesinleşmesiyle fuara karşı duyduğumuz heyecanın dozu üçe, beşe katlanmıştı; bugün ise Remedy Entertainment'ın sır gibi sakladığı yeni oyununun da E3'te karşımıza çıkacağını öğrendik.

Remedy Entertainment çıkardığı oyunlarla oyuncuyu üzmeyen stüdyolardan biri. Yalnızca Max Payne ismi bile yeteneklerinin göstergesi olan bu stüdyo karşımıza Quantum Break ve Alan Wake gibi isimlerle de çıkmayı başarmıştı. Sonrasındaysa stüdyonun gizli bir proje üzerinde çalıştığını öğrendik ve bu proje hakkında bildiğimiz tek şey isminin Project 7 veya kısaca P7 olduğuydu.

> Max Payne ve Alan Wake'in Yapımcılarının Yeni Oyunu 2019'da Geliyor

Bugün yapılan açıklamayla E3'te hem P7'nin gösterileceğini, hem de oyunun gerçek isminin resmi olarak açıklanacağını öğrendik. Her ne kadar Remedy daha önce bunun kendi yarattıkları yeni bir evrende geçecek sinematik bir üçüncü şahıs oyunu olacağını söylese de insan yine de acaba eski serilerden birinin yeni oyunu olabilir mi diye merak ediyor. Yeni bir Max Payne neden olmasın? Hem bakın P harfi de tutuyor. Tabii ortada minik bir sorun var, o da Max Payne'in isim haklarının Rockstar Games'te oluşu :) Yeni projenin Alan Wake ile ilgisi olmayacağı da daha önce söylendiğine göre o zaman bunun yepyeni bir IP olduğunu kabul edebiliriz.

2019 yılında PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkması planlanan oyunun yayıncısı 505 Games olacak. Remedy bir süre önce Microsoft ile olan yayın anlaşmasını sonlandırarak yeni oyunu için 505 Games ile anlaşmıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum