Remedy İki Yeni Oyun Üzerinde Çalışıyor

"E3 2016'yı pas geçiyoruz"

Sam Lake'in (Quantum Break, Alan Wake, Max Payne) stüdyosu Remedy, iki yeni oyun üzerinde çalıştığını duyurdu.

E3 süreci yaklaşırken özellikle firmaların açıklamalarına dikkat kesilen biz oyuncular, Remedy'den gelen bu habere sevinsek de bu sevincin biraz buruk kaldığını söyleyebilirim.

Şirketin iletişim sorumlusu Thomas Puha, kendi blog'larından iki yeni oyun üzerinde çalıştıkları gibi sevindirici bir haberi paylaştı. Fakat hemen altını çizeyim, bunların hiçbiri Alan Wake ile alakalı değil.

İki farklı geliştirici ekibi bünyesinde barındırdıklarını belirten Puha, E3 2016'da bu oyunları görebilecek miyiz sorusuna; "Öğrendiğimiz bir şey varsa o da oyunumuz yeterli seviyeye gelmeden insanlara göstermemektir. Sizlere daha fazla şey göstermek için sabırsızlanıyoruz, ama henüz erken. E3 2016'da sahneye çıkmamızı beklemeyin" diyerek sevincimizi biraz buruklaştırdı. Ama acelemiz yok. Bekleriz efendim...

Bunlarla beraber Quantum Break'i desteklemeye devam edeceklerini söyleyen Puha, Alan Wake 2 için bir prototip geliştirdiklerini ve daha fazla Alan Wake hikâyesi anlatmak için fırsat kolladıklarını da ekledi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum