Remnant From the Ashes, Önümüzdeki Hafta Epic Store'da Bedava

Yanında bir de The Alto Collection verilecek

Epic Store’un ücretsiz oyun kampanyasında bir süredir daha küçük çaplı oyunlar görmekteydik; bu hafta verilen oyunlar da bu kategoride değerlendirilebilir; 3 out of 10, EP 1: "Welcome To Shovelworks" ve Wilmot's Warehouse. Ama önümüzdeki hafta için güzel bir sürpriz yaptı Epic Store ve Remnant: From the Ashes’ın ücretsiz olarak verileceğini duyurdu. Önümüzdeki haftanın ikinci (ve üçüncü) oyunu ise The Alto Collection.

Gunfire Games tarafından geliştirilen Remnant: From the Ashes; geçtiğimiz yıl çıkmıştı. Kimileri çok beğendi, kimileri eleştirdi. Ama genel itibariyle olumlu bir tablo söz konusuydu oyun adına. Yapımcı ekip de başlangıçta söyledikleri gibi oyunu güncelleştirmelerle geliştirmeye devam ettiler. Dolayısıyla, Remnant'ın bir göz atılmayı hak ettiği kanaatindeyim.

The Alto Collection ise, Alto’s Adventure ve Alto’s Odyssey’den oluşan bir paket; önümüzdeki hafta çıkış yapacak. Dolayısıyla Epic Store da çıkış gününde ücretsiz olarak vereceği oyunlara bir yenisini eklemiş oldu.

Epic Store’un bu haftaki oyunları 3 out of 10, EP 1: "Welcome To Shovelworks" ve Wilmot's Warehouse 13 Ağustos akşamına kadar, önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunları Remnant from the Ashes ve The Alto Collection ise 13-20 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz olarak temin edilebilecek. 13 Ağustos’ta çıkacak A Total War Saga: Troy’un da 1 gün boyunca ücretsiz olarak verileceğini hatırlatmış olayım. Sırada hangi oyunlar var bakalım.

YORUMLAR
sSnake
7 Ağustos 2020 15:11

3 out of 10, EP 1: "Welcome To Shovelworks" adından da anlaşılacağı üzere episodik bir oyun ve ilk sezonun toplam beş bölümü var. Her hafta bir bölüm vererek devam edecekler. Dolayısıyla önümüzdeki dört hafta boyunca verilecek oyunların yanında ekstradan yeni bölüm edinmiş olacağız. Çıkış gününde ücretsiz oyun kervanına bu oyunda dahil.

Parolamı Unuttum