Remnant II – İnceleme Puanları

Tahminleri alalım…

Gunfire Games tarafından geliştirilen ve dağıtımcılığını Gearbox’ın üstlendiği Remnant II, bugün oyun severlerle buluşuyor. İnceleme ambargosu da dün itibariyle kalktı ve incelemeler paylaşılmaya başlandı. Beklendiği gibi olduğunu söylemek mümkün.

Opencritic’te 40 inceleme paylaşılmış durumda; bu incelemelerin ortalaması 80 puan. Metacritic’te oyunun PC versiyonu için paylaşılan 30 incelemenin ortalaması 80 puan, PS5 versiyonu için paylaşılan 7 incelemenin ortalamasıysa 79 puan.

İnceleme puanlarından bir kısmını da şöyle paylaşmış olalım:

  • Saving Content – 5/5
  • God is a Geek – 9,5/10
  • COGconnected – 90/100
  • IGN – 9/10
  • Shacknews – 9/10
  • Destructoid – 8,5/10
  • PCGamesN – 8/10
  • XboxEra – 7,6/10
  • GameSpot – 7/10
  • Push Square – 7/10
  • Try Hard Guides – 6,5/10
  • PC Invasion – 4/10

En düşük puanın verildiği incelemede, arkadaşlarla oynamak için değerlendirilebilecek bir oyun olduğu, ancak tek kişi oynamak niyetindeyseniz size hitap etmediği söyleniyor. Arkadaşlarla oynandığında zevkli olduğu ve bu yönüyle yılın tekrar oynanabilirlik açısından en iyi oyunu olabileceği söylenirken görsel yönden ve karakter mekanikleri açısından yetersiz bulunmuş durumda.

Öte yandan, yüksek puanlı incelemelerde Remnant II’nin iyi bir “looter-shooter souls oyunu” olduğu, ilk oyunun üzerine koymayı başardığı, tekrar oynanabilirlik açısından çok şey vadettiği söyleniyor.

Bundan sonra söz oyun severlerde. Gerçekten de ilk oyunu aşmayı başarabilmiş mi bakalım.

 

YORUMLAR
mokanalpa
26 Temmuz 2023 11:38

Anlaşılan yine co op ağırlıklı bir oyun yapmışlar değişen pek birşey yok o yüzden oynamaya da gerek yok.

GwynBleidd
mokanalpa
27 Temmuz 2023 15:33

co-op için nadir keyifli oyunlardan bu arada.


ocelot1789
mokanalpa
26 Temmuz 2023 12:47

Bu coop düşmanlığını da anlamıyorum. Coop oyunlar genelde kötü yapılmaya başlandığı için tercih edilmiyor fakat fırsat verilmediği için gelişmiyor da. Eli yüzü düzgün coop oyun kıtlığı varken bence böyle bakmamak lazım olaya. 

OGZ altyapı değişimi yaptığınızdan beri senelerdir yorum attıktan sonra 500 hatası alınıyor. Hala düzelmemiş bir sorun. O yüzden etkileşim bu kadar düştü. Bu kadar umursamazlık olmaz bir internet sitesine. Şu an oyun dünyası/teknoloji sitelerinin devleri ile zamanında kapışılırken  şimdi 10 tane paylaşıma bir yorum geliyor. Çok ama çok kötü bir yöneticilik var.

creepylord
ocelot1789
26 Temmuz 2023 17:15

DC de aktif bir ortam var gibi ancak buradaki Disqus dönemini aratan nitelikte olduğunu düşünüyorum. O dönemden beri inanılmaz bir etkileşim kaybı oldu sitede. Hala aynı şekilde günlük ziyaret ediyorum ancak genelde haberlerin altları boş, yorum, fikir paylaşımı döndüğü durumlar çok nadir oluyor.


Atlas Estrella
25 Temmuz 2023 17:07

Kamerayı ve karakteri sağa sola istediğimiz gibi döndürememekten bir tek ben mi şikâyetçiyim? Dark Souls 3'de mesela hem karakteri hem de kamerayı istediğimiz gibi sağa sola çevirebiliyorduk.

Parolamı Unuttum