Resident Evil 2'nin Remake'inde Yeniden Seslendirme Yapılacak

RE 2:Remake'inde eski dostları yeni sesleriyle duyacağız. Biraz da lazımdı sanki. 

Claire Redfield, Leon Kennedy ve Ada Wong'un ses sanatçıları Resident Evil 2: Remake'te olmayacaklar. 

Claire'in ses sanatçısı Alyson Court, PCGamesN'e verdiği kısa röportajda Capcom'un sendikasız ses sanatçıları ile çalışma kararı aldığını söyledi. Oyunun hayranları Alyson Court'un bir kez daha Claire'ı seslendirmesi için kampanya bile başlatmıştı, ancak belli ki Capcom'un planlarında başka bir yol var.

Youtube'da duruma açıklık getiren Court, "Seslendirmeyi yapardım, çünkü sizlerin de benim Claire'e hayat vermemi istediğinizi biliyorum ve desteğiniz için minnettarım. Capcom ve bu kararla ilgili kişilere olan kızgınlığınızı da anlıyorum. Ancak ne yazık ki bildiğim kadarıyla Capcom sendikasız ses sanatçıları ile anlaştı bile." ifadelerini kullandı.

Alyson, bununla birlikte bu kararın sendika olaylarından çok önce alındığını ve sendikasız çalışanların tercih edilmesinin ses sanatçılarının greviyle bir alakası olmadığını söyledi.

Leon Kennedy'nin ses sanatçısı Matt Mercer ve Ada Wong'u seslendiren Courtenay Taylor da kendi resmi Twitter hesaplarından bu oyunda yer almayacaklarını duyurdular. 

Resident Evil 2: Remake ne zaman çıkacak henüz bilinmiyor. Oyunu yeni nesil konsollarda oynayabileceğiz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum