Resident Evil 3 Remake'te Claire veya Ada Olarak Oynamak Mümkün

Modcular sağ olsun

Resident Evil 3 Remake'in çıkmasına daha bir gün var, oyunun resmi çıkış tarihi 3 Nisan ama modcular boş durmuyor ve şimdiden oyunda farklı karakterler kullanmamızı sağlayacak modlar geliştiriyorlar. Bunlardan en yenileri de Jill Valentine'ı Claire Redfield veya Ada Wong ile değiştirmenizi sağlayacak olan iki mod.

İki farklı modcu tarafından hazırlanan bu modlar, doğrudan Resident Evil 2 Remake'teki karakter modellerini kullandığı ve oyunların da kullandığı motorlar aynı olduğundan inanılmaz derecede kaliteli ve hiç sırıtmıyor. Dahası, her iki modda yüz animasyonları eksiksiz olarak tanımlanmış.

Bu ve benzeri karakter modlarını kullanmak için Fluffyquack's Mod Manager kullanmalısınız, bu program şimdilik demo üzerinde çalışsa da ana oyunda da aynı şekilde çalışacak. Programı kurduktan sonra Claire veya Ada'nın zip dosyalarını \modmanager\Games\RE3R\Mods klasörüne kopyalayıp aktifleştirmeniz yeterli.

Claire modunu şuradan, Ada modunu ise şuradan indirebilirsiniz. Bir diğer Ada modu ise RE Modding Forum'da paylaşılmış, isterseniz ona da göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum