Resident Evil 4 Remake Satışları, 2 Günde 3 Milyonu Aştı

Güzel bir yeniden yapım, başarılı bir performans

Capcom’un son yıllarda örnek alınabilecek hamlelerle gayet başarılı bir dönem geçirdiğini söylemek mümkün. Bir yandan Monster Hunter serisini daha geniş kitlelerle buluşturdular, bir yandan diğer serilerine de güzel oyunlar eklediler, eklemeye de devam ediyorlar.

Öte yandan, Resident Evil serisini hem yeni oyunlar hem de yeniden yapımlarla zenginleştiriyor, türün en popüler serisi olarak yerini perçinliyorlar. Bu noktada yeniden yapımlar konusunda da ders niteliğinde işlere imza attıklarını da belirtmek gerek. Gerek Resident Evil 2 Remake, gerekse Resident Evil 4 Remake oldukça başarılı yeniden yapımlar. Bu durum, oyunculardan aldıkları geri dönüşlerle de teyit ediliyor. Tabii bir de satış verileri var; orada da gayet iyi bir performans sergilediklerini söylemek mümkün.

Capcom tarafından yapılan açıklamada; çıkışının ardından geçen 2 günlük sürede Resident Evil 4 Remake’in satışlarının 3 milyonu aştığı belirtiliyor. Bu veri, oyunun gayet iyi bir açılış yaptığını bir kez daha gözler önüne sermiş oldu diyebiliriz.

Serinin en çok satan oyunu Resident Evil 7’nin 11,7 milyon, onu takip eden Resident Evil 2 Remake’in de 11,2 milyon kopya sattığını göz önünde bulundurursak, Resident Evil 4 Remake zirveyi yoklayan bir oyun olabilir mi, ne dersiniz?

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
29 Mart 2023 21:47

Capcom'dan babam çıksa yerim o raddeye geldim.. Darısı Code Veronica'nın başına

Parolamı Unuttum