Resident Evil 4 Remake Satışları 4 Milyonu Aştı

2. haftasında yeni bir zirveye ulaşmış

Resident Evil 4 Remake, gayet iyi bir çıkış yapmış; hem incelemelerde yüksek puanlar ve oyun severlerden olumlu geri dönüşler almış hem de ilk 2 gününde 3 milyon gibi gayet ciddi bir satış miktarına ulaşmıştı. Aradan geçen sürede de başarılı performansını devam ettirdiği görülüyor.

Capcom, yaptığı yeni bir paylaşımla RE4 Remake’in satışlarının 4 milyonu geçtiğini ilan etti. Oyun, 24 Mart’ta çıkmış ve 26 Mart itibariyle toplam satışların 3 milyona ulaştığı açıklanmıştı. Sonraki 12 günde 1 milyon daha satış yaptığı anlaşılıyor.

Paylaşımda, 1996 yılında çıkan ilk oyundan günümüze geride bırakılan 27 yıllık süreçte serinin toplamda 135 milyon satış yaptığı belirtilirken, serinin hayranlarına da teşekkür ediliyor.

Oyuna 7 Nisan itibariyle ücretsiz The Mercenaries modunun eklendiği de hatırlatılmış. Belli ki Capcom bu modun da oyunun satışlarına katkıda bulunmasını bekliyor.

Öyle ya da böyle RE4 Remake’in ilgi çekmeye devam edeceği ortada. Önümüzdeki haftalarda bu sayının güncellenmeye devam edeceğine şüphe yok. Bakalım seride en çok satan oyunlar arasında nasıl bir yer edinecek.

YORUMLAR
Atlas Estrella
10 Nisan 2023 16:53

"Pöh! Diyaloglar o kadar da zor değilmiş. İki dakka oturup Türkçe'ye çevireyim de milletin hayır duasını alayım" diyecek oldum ki Capcom ağzımın payını verdi: "We appreciate the time you have taken to contact us. As a corporate policy, we do not provide express permissions or license to our intellectual property. Thank you for your understanding! Best regards, Elena G. Capcom"

Parolamı Unuttum