Resident Evil 4 Remake Üzerinde Büyük Bir Ekip Çalışıyor

İlk iki oyundan da geniş bir kadro

Capcom, bizi Resident Evil'a doyurmaya niyetlendiği için önce Resident Evil 2 Remake, ardından Resident Evil 3 Remake çıkardı. Şimdiyse bir yandan Resident Evil 8, diğer yandan Resident Evil 4 Remake üzerinde çalışıyorlar. Hatta öyle ki, Resident Evil 4 Remake üzerinde çalışan ekip önceki oyunların ekiplerinden çok daha büyükmüş.

Dün sizlerle paylaştığımız Resident Evil 4 detaylarının tümünün doğru olduğunu teyit eden ünlü 'sızıntıcı' AestheticGamer, bünyesinde eski Capcom ve Platinum Games çalışanlarını barındıran ve Resident Evil 3 Remake'e de yardımcı olan M-Two'nun oyunun başında olduğunu da doğruladı.

M-Two stüdyosu zaten bu proje düşünülerek kurulmuş ve plan en baştan beri RE4'ün Remake'ini yapmakmış. Hatta bu remake üzerinde çalışmalar ta 2018 yılında başlamış ve oyunun 2022 yılını hedeflediğini düşünürsek bu da 4 yıllık bir geliştirilme sürecine karşılık geliyor. Ekibin Resident Evil 3 Remake'in aldığı tepkileri yakından takip ettiği ve neyin olumlu, neyin olumsuz karşılık bulduğunu dikkate aldıkları söyleniyor. Resident Evil 3 Remake başarılı bir oyun olsa da Capcom'un oyunun bu sefer tek bir sona sahip olmasına karar vermesi eleştirilerden biriydi.

Sıradaki Resident Evil oyunu Resident Evil Village olacağı için bu yeni Remake hakkında resmi ağızdan yeni bilgiler almamıza daha uzun bir süre var. Ancak oyun üzerinde çalışanlardan bazılarının RE2 Remake ve DMC 5'te de çalıştığını bilince RE4 Remake için beklentiler de yükseliyor tabii.

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum