Resident Evil 4 Remake, Yeni Fragmanlar Eşliğinde Ön Siparişe Açıldı

Hikaye ve oynanış videoları yayımlandı

Capcom'un Resident Evil sunumunun gözdesi elbette ki Resident Evil 4 Remake oldu. Yayımlanan iki video sayesinde hem oyunun sinematik fragmanını, hem de oynanış fragmanını görmüş olduk.

Bu iki fragmandan özellikle de oynanış fragmanı, oyunun değişen mekanikleri hakkında fikir sahibi olmamızı sağlıyor. Örneğin Leon'un artık çömelebildiğini görüyoruz. Ganado'lar (Resident Evil 4'te Las Plagas hastalığına yakalanmış olan zombi düşmanlar) yeni saldırılara sahip. Klasik eşya menüsünün geri gelmiş olmasına ek olarak oyunda Merchant'ın da bulunduğunu söyleyebiliriz.

Resident Evil 4 Remake, RE Engine kullanıyor ve hikayesi orijinal oyunla aynı. Yine de şimdiden dikkat çeken bir kaç ufak tefek farklılık var, mesela orijinal oyunda ayı tuzağına yakalanmış olduğunu görüp kurtarabildiğimiz köpek her nedense Remake versiyonunda çoktan ölmüş görünüyor. Acaba oraya ulaşma süremize göre yine kurtarma imkanımız olacak mı, yoksa bunu kalıcı olarak mı değiştirdiler, oyun çıktığında görürüz.

24 Mart 2023 tarihinde yayımlanacak olan oyun ön siparişe de açıldı ve fiyatı çok da iç açıcı değil. Steam'de 563.47 TL gibi tuhaf bir fiyatla satışa sunuldu Resident Evil 4 Remake.

Orijinal Resident Evil 4 ise 1 Kasım'a kadar %75 indirimle 13.87 liradan satılıyor.

YORUMLAR
biwaly
21 Ekim 2022 12:26

Aga Leon neden 60'lardan fırlama ince kadınlar gibi LEL?

Parolamı Unuttum