Resident Evil 7 Kalıcı Olarak Dev İndirime Girdi

Steam Kış İndirimleri'yle birlikte %60 ucuzladı!

 Hikaye olarak serbest düşüşe geçen ve satışlarda da düşüş yaşayan Resident Evil Serisi'ni yeniden dirilten Resident Evil 7, bununla birlikte satış hedeflerini yerine getirme konusunda başarısız oldu.

4 milyon kopya satış hedefini yedi ay gecikmeli başaran RE 7, genel toplamda da 10 milyon kopyayı aşmayı hedefliyordu. Bu hedefin oldukça zor olduğunu fark eden CAPCOM oyunun satış fiyatını %40 oranında aşağı çekti. Resident Evil 7'nin normal sürümü konsollarda 89 TL'ye düştü. Oyun PSN'de şu an %16 indirimle 74 TL'den satışta. Steam fiyatları ise aralık ayının sonunda %50 oranında düşmüştü. Buna ek olarak Steam Kış İndirimleri vesilesiyle oyun Steam'de 71,20 TL'ye kadar düşmüş duruma. Xbox Microsoft Store'da da normalde 89 TL'ye satılan oyun indirimle şu an için 80 TL. Aslında ülkemizde genel olarak bu indirimler daha erken uygulandı, ancak biz haberi olmayan kalmasın istedik. 

Resident Evil 7'nin PlayStation 4'te VR için tam destek sunduğunu da hatırlatalım tabii. Oyunu hala alıp almama konusunda kararsız kaldıysanız da buyurun incelememizebir göz atın sevgili Oyungezerler. Resident Evil 7'nin OGZ 2017 Ödülleri'nde Yılın En İyi Korku Oyunu seçildiğini de hatırlatalım. Okurlarımız da RE 7'yi açık ara farkla yılın en iyi korku oyunu seçti. 

Bakalım RE 7 bu büyük fiyat kesintileriyle birlikte 10 milyon hedefine ulaşabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum