Resident Evil Re:Verse, 2022’ye Ertelendi

Bekleyeni var mıydı acaba?

Capcom, son iki Resident Evil oyununda (Resident Evil 3 Remake ve Resident Evil Village), ana oyunların yanında birer ek oyun veya multiplayer modu çıkarmak gibi bir politika benimsemişti. Ancak RE Village ile çıkacak olan Re:Verse önce birkaç aylık bir süre için ertelenmiş ve Temmuz ayında çıkacağı açıklanmıştı, şimdi de 2022’ye ertelendiği haberi geldi.

Aslında böyle ayrı bir oyun gibi lanse edilmeleri yerinde bir hamle mi, halen emin olamıyorum. Resident Evil 3’e eşlik eden Resistance’ın çok da olumlu tepkiler almadığı ortada. Beta testlerinde Re:Verse için de pek olumlu yorumlar yapılmamıştı.

Esasında ana oyunların içerisinde birer çok oyunculu mod olduklarını ve ücretsiz olarak verildiklerini düşününce çok da eleştirilmeyecek bu iki yapım, sanki ayrı birer oyun gibi reklamları yapılınca serinin takipçilerinden daha yoğun tepki alıyorlar gibi görünüyor. “Capcom’un kaynaklarını böyle yan oyunlara değil de ek paketler veya yeni oyunlar için harcaması daha makul olmaz mı?” sorusu geliyor akıllara.

Öyle ya da böyle Capcom bir yola girmiş durumda, ısrarla şansını deniyor. Umarım günün sonunda serinin hayranlarının hoşuna gidebilecek bir yapım çıkar ortaya. Böyle olup olmayacağını önümüzdeki yıl göreceğiz artık.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum