Resident Evil Village - Yemek Tarifi Rehberi

Duke'un mutfağından seçmeler

Resident Evil Village'da karakterimizi geliştirmenin yolu The Duke's Kitchen'da yemek hazırlatmaktan geçiyor ve bu sayede sağlık artıyor, gard almışken alınan zarar düşüyor, hareket hızı artıyor.

Neyse ki bize düşen tek kısım yemeğin malzemelerini toplamak, bir de pişirmesiyle uğraşmıyoruz. Duke sağolsun her şeyi bizim için hallediyor ve ağzımıza layık bir yemekle karşımıza çıkıyor.

Duke'un hazırladığı yemekler ve bu yemekleri yaptırmak için gereken malzemeler şu şekilde:

Herbed Fish: Sağlık kalıcı olarak az da olsa artar 

Malzemeler: Fish (3), Poultry (2)

Bird and Beast Pilaf: Gard sırasında alınan zarar kalıcı olarak azalır

Malzemeler: Poultry (4), Meat (1)

Three-Flavored Mititei: Sağlık kalıcı olarak artar

Malzemeler: Fish (4), Poultry (2), Meat (3)

Tochitura de Pui: Sağlık kalıcı olarak büyük ölçüde artar

Malzemeler: Poultry (4), Meat (3), Juicy Game (1)

Ciorba de Porc: Gard sırasında alınan zarar kalıcı olarak büyük ölçüde azalır

Malzemeler: Fish (1), Meat (5), Quality Meat (1)

Sarmale de Peste: Hareket hızı kalıcı olarak artar

Malzemeler: Fish (6), Finest Fish (1)

Bu malzemelerden ilk etapta bulmakta zorluk çekebileceğiniz üç isim var: Juicy Game, Quality Meat ve Finest Fish. Bunları bulmak için yapmanız gerekenler de şunlar:

Juicy Game

House Beneviento kısmını tamamladıktan sonra bahçeye geri dönün ve sağ taraftaki binaya girin (içerisinde daktilo olan). Binanın dışında dolaşınca kulübe kapısına ulaşacak ve Photo of a Strange Bird (Tuhaf Bir Kuşun Fotoğrafı) alacaksınız. Juicy Game işte bu kuştan geliyor ve kendisini mezarlığın orada buluyorsunuz. Yüzünüzü mezarlık kapısına doğru dönünce ağaça tünemiş mavi kuşu göreceksiniz, onu vurun ve Juicy Game sizindir.

Quality Meat

Bu kaliteli et için Fallow Plot'taki Luiza'nın Evi'ne gidin (Elena'yı bulduğunuz bina). Arka pencereden çıktığınızda bir kuyu ve kocaman beyaz bir domuz göreceksiniz. Domuzu öldürün ve Quality Meat'i alın.

Finest Fish

Finest Fish haritanın sadece kayıkla ulaşabildiğiniz kısmına bulunuyor. Kayığa ulaşabilmek için de öncelikle köprüyü indirmeniz, bunun için de manivelayı bulmanız lazım. Bunları geçtikten sonra kayıkla birlikte akıntıya doğru ilerleyin ve limana varın. Kayıktan inip de sol tarafa gittiğinizde balıklarla dolu bir havuzla karşılaşacaksınız. Bunlardan sarı olanı size Finest Fish verecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum