Resident Evil Village'e Üçüncü Şahıs Modu Geliyor

Winters' Expansion detaylandırıldı

Capcom'un dün geceki sönük sunumunun tek tük dikkat çekici yanlarından biri de Resident Evil Village içerikleriydi. Winters' Expansion ismindeki güncellemeyle oyuna gelecek olan üç büyük yeniliği öğrenmiş olduk.

Bu arada bu DLC ile birlikte oyunun bir de Gold Edition'ı piyasaya sürülecek, bu edisyon içerisinde hem ana oyun, hem de Winters' Expansion bulunacak.

Winters' Expansion'ın en dikkat çekici yeniliklerinin başında üçüncü şahıs modu geliyor. Bu mod sayesinde oyunu artık birinci şahıs modundan oynamak zorunda değilsiniz, böylece ana kahramanımız Ethan'ı sürekli olarak ekranda görebileceksiniz.

İkinci özellik Mercenaries moduna gelecek olan Additional Orders güncellemesi, bununla da Chris Redfield, Heisenberg ve Lady Dimitrescu gibi karakterler oynanabilir hale geliyor.

Üçüncü ve son özellik ise yepyeni bir hikaye! Shadows of Rose ismindeki bu hikaye DLC'si sadece üçüncü şahıs modundan oynanabilecek ve oyunda Ethan'ın kızı Rose'u kontrol edeceğiz. Bunun bir nevi Village'ın devamı olacağını söyleyebiliriz, Rose'un doğuştan sahip olduğu korkutucu güçlerle başa çıkma mücadelesine şahit olacakmışız.

Resident Evil Village: Gold Edition ve Winters' Expansion DLC'si 28 Ekim'de çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum