Respawn, En Çok Oynanan Apex Legends Karakterlerini Açıkladı

Sonuçlar sizi şaşırtmayacak

Apex Legends'ın yeni sezonu ile birlikte oyuna eklenen Revenant'ın ardından hepimiz oyundaki hiyerarşiyi merak etmeye başlamıştık. Bu sorumuzun cevabı, Apex Legends'ın yöneticisi Dusty Welch ve oyun yönetmeni Chad Grenier'dan geldi. Game Informer'a konuşan ikili, oyunda en çok oynanan karakterleri paylaştı.

Bildiğiniz üzere Revenant'ın eklenmesi ile birlikte oyundaki karakter sayısı 12'ye yükseldi. Öte yandan oyuncuların favorileri hala orijinal 8'in içerisindeymiş. İkilinin açıklamalarına göre Apex Legends'da her sezon tercihler değişiyor olsa da Wraith ve Pathfinder en çok oynanan karakterler konumundaki yerlerini koruyor. 

Welch'in ifadelerine göre Caustic, özellikle yüksek derecedeki maçlarda, popüler bir karakter haline geliyor. Karakterin asıl gücünün son bölgelerde ortaya çıktığını vurgulayan Welch, Caustic'in ilginç bir popülariteye sahip olduğunu belirtmiş.

Grenier ise Welch'in sözlerine Wattson ve Gibraltar'ı eklemiş. Özellikle 4.1 güncellemesinden önce en popüler karakterler arasında bulunan Wattson, geçirdiği nerf düzenlemesinin ardından buradaki yerini kaybetmiş. Hatırlarsanız bu güncellemeden önce çantasında çok fazla bomba tutabilen Wattson, kapalı alanlarda büyük tehlike haline gelmişti. Winter Express isimli oyun modu ise Gibraltar'ın parladığı bir mod olmuştu.

4.1 güncellemesinin yaradığı karakterlerden biri ise Bloodhound olmuş. Karakteri, orijinal konseptine biraz daha yaklaştıran Respawn yeni güncelleme ile Bloodhound'u biraz daha güçlendirmiş. Eye of the Allfather'ın alanını üç katına çıkaran ekip, karakterin popülaritesinin arttığını da söylemiş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum