Respawn, Star Wars Jedi Serisinin Son Parçası Üzerinde Çalışıyor

Cal Kestis'in hikayesi sona erecek

Star Wars ismi, EA için büyük önem arz ediyor. Geçtiğimiz gün düzenlenen hissedarlar toplantısında konuşan EA Entertainment patronu Laura Miele, Star Wars evreni ve oyunların geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Şimdiye dek geliştirdikleri "yüksek kaliteli" Star Wars oyunlarından bahseden Miele, EA çatısı altındaki Star Wars oyunlarından yaklaşık 5 milyar dolar gelir elde ettiklerini ifade etti. Tabii bu Star Wars oyunları arasında önemli bir yere sahip olan Star Wars Jedi serisinden de bahsetti.

Miele, resmi verilere göre 40 milyondan fazla oyuncunun Cal Kestis'in hikayesine ortak olduğunu ifade ediyor. Bu ilgiye kayıtsız kalmayacak olan EA ve Respawn, yeni oyun için de çalışmalara başlamış. Laura Miele "40 milyondan fazla Star Wars hayranı Cal Kestis'e güçlü bir Jedi olma yolculuğunda eşlik etti. Respawn bu heyecan dolu hikayeninin son bölümünü oyunculara sunmak için son derece sıkı çalışıyor." şeklinde konuştu.

Star Wars Jedi: Fallen Order ve Star Wars Jedi: Survivor'un yönetmeni Stig Asmussen geçen yıl EA'den ayrılmıştı. O da verdiği röportajlarda bu seriyi bir üçleme olarak hayal ettiğini söylüyordu. Demek ki Respawn da aynı düşüncede ve seriyi burada sonlandırmayı planlıyorlar. Yani Star Wars Jedi serisi ve Cal Kestis, son bir hikaye ile aramızdan ayrılacak.

 

YORUMLAR
WaGaXiS
19 Eylül 2024 15:11

<3

Parolamı Unuttum