Respawn, Titanfall'un Satışlarını Durdurdu

Oyun abonelik servislerinden de kalkacak

Respawn, Titanfall'u yer yer oynanamaz hale getiren DDoS saldırılarına ve hacklere daha fazla dayanamayarak oyunun satışlarını durdurduğunu, abonelik servislerinden de 1 Mart 2022 itibariyle kaldıracağını duyurdu.

Aslında Respawn bir ara bu sorunları çözmeye niyetlenmişti, oyunun son iki yılda topladığımı olumsuz incelemeler sonrasında Nisan ayında "yardım geliyor" mesajı vermiş ama Temmuz ortasına geldiğimizde Apex Legends'a odaklandıkları için Titanfall destek kısmında çalışanların sayısının bir elin parmaklarını geçmediğini öğrenmiştik. Titanfall isminin daha da karalanmasını istemeyen Respawn çareyi oyunu satıştan çekmekte buldu.

Respawn oyun sunucularının şimdilik açık kalacağını söylüyor ama oyunu son 24 saat içinde maksimum 7 kişinin oynadığını göz önüne alırsak sunucuları açık tutmanın maliyetinden de bir süre sonra vazgeçeceklerdir.

Respawn yine de "Titanfall bizim DNA'mızda var ve bu inanılmaz evren devam edecek" diyerek serinin hayranlarına da Titanfall isminden vazgeçmeyeceğini bildirmeyi de ihmal etmemiş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum