Returnal’dan Oynanış Videoları Paylaşılmaya Başlandı

Çıkışına bir hafta kaldı

Returnal, beklentileri karşılayan bir PS5 oyunu olabilecek mi, bu sorunun cevabını öğrenmek için çok kısa bir süre kaldı. Oyunun inceleme kopyaları önceden paylaşıldığı için yavaş yavaş oynanış videoları da gelmeye başladı. Youtube’da pek çok video görebilirsiniz. IGN de 17 dakikalık bir video paylaştı:

Video, oyunun başlangıç kısmından bir bölümü sunuyor. Tahmin edilebileceği üzere başlarda kontrollere alışma kısımları verilirken, bunun ardından ilk çatışmaları izliyoruz. Düşmanları seriye bağladığınızda adrenalin seviyesi yükseliyor ve bu da karakterin adım adım yeni statü etkileri kazanmasını, en sonunda da tek atışta ekranın dört bir köşesine ateş yağdırmasını sağlıyor. Sonrasında ilk boss savaşı diyebileceğimiz kısımda, oyunun en temel mekaniği olarak görülebilecek ölüp ölüp dirilme mevzusuna da bir giriş yapılıyor.

Videonun bir yerinde ‘ether’ elde etme yöntemlerine ilişkin bilgi verilirken “günlük görevler (daily challenges)” tamamlamaktan da bahsediliyor. Bunlar ne tarz görevler olacak, onu da oyun çıktığında daha detaylı görürüz artık.

Returnal, 30 Nisan’da PS5 için çıkış yapacak.

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
22 Nisan 2021 16:58

control'ün üzerine uzay teması yapmışlar

Parolamı Unuttum