Rian Johnson'ın Yeni Star Wars Üçlemesi, Eski Karakterleri İçermeyecek

Yeni karakterleri D&D ve Johnson yazacaksa işimiz var...

Star Wars: The Rise of Skywalker filmiyle birlikte dokuz filmlik kocaman bir Skywalker döneminin sonuna geleceğiz. Artık önümüzde hiç bilinmeyen yeni bir dönem olacak ve Disney'in bu dönemi emanet ettiği kişiler biraz kuşku yaratıyor. 

Game of Thrones dizisinin yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss tarafından yazılacak olan yeni seriyi The Last Jedi filminin yönetmeni Rian Johnson yönetecek. Johnson'ın son açıklamasına göre yeni üçlemede Star Wars tarihinin şimdiye kadar gördüğümüz efsane karakterleri yer almayacakmış, tamamen yeni bir üçleme olacakmış. 


Yeni Star Wars projesiyle ilgili Observer'a konuşan Rian Johnson, "Bence bu işin en eğlenceli ve mücadeleci kısmı derinlere inecek olmak. Neyin heyecan verici olduğunu bulup neler olabileceğini anlamak. Yaptığımız iş efsane karakterlerin ötesinde bir iş olacak. Neye mi benzeyecek? Bana göre, uçsuz bucaksız olması işin en vurucu yönü. Geldiğim yolu ve George Lucas'ın filminde insanları nelerin eğlendirdiğini biliyorum. Onun filmlerinde her zaman 'bir sonraki aşama neydi?' diye düşünüyorsunuz. Bu sizi gerçekten düşünmeye ve Star Wars'ın gerçek anlamını bulmaya zorluyor. Bu durum, benim de ilerlerken bakacağım şey olacak." dedi. 

Rian Johnson, The Last Jedi filmiyle hayranların bir kısmından büyük tepki almıştı, ancak Last Jedi vizyona girmeden önce de yeni bir üçlemenin başında olacağı belliydi. Projeye D&D'nin de dahil olmasıyla birlikte Star Wars hayranları için endişeli bekleyiş sürüyor. Bakalım, yeni dönem Star Wars üçlemesi hangi zaman diliminde geçecek ve nasıl karakterler barındıracak? 

YORUMLAR
oe93
16 Ağustos 2019 18:06

Gönül isterdi ki iş böyle olsun en azından bir yerden yırtalım, ancak Disney'in sonradan yaptığı açıklamada KOTOR filmini Avatar'ın yapımcılarına vermeleri ve yeni işlerde D&D ve Rian'ı bir arada kullanacak olması gün yüzüne çıkmıştı. Daha ortada hiçbir somut gelişme yok, ancak gidişat bu yönde. Umarım film yapacaklarsa bile dediğin gibi ayrı ayrı yaparlar da bir yerden yırtarız...

HakanYILDIZ
16 Ağustos 2019 17:24

D&D ve Rian Johnson'un filmleri ortak değil yalnız. Hatta açıklamaları da ayrı ayrı gelmişti Disney'den.

Akcan
16 Ağustos 2019 16:41

Bak şimdi Ryan kimsin nesin önce onu bi bil , aynı şekilde twitterdan da sövcem galiba sana dayanamıyorum çünkü.Ulan be O. Evladı George Lucas'ın filminde insanları neyin eğlendirdiğini bilmiyorsun sen , hatta sen bi bok bilmiyorsun o yüzden konuşma.Sana bu imkanı sağlayan disneyinde ayrıca amk ben .

Parolamı Unuttum