Rick ve Morty, Rainbow Six Siege'e Neşe Getirdi

Doc'a Rick olmak çok yakışmış

Ubisoft'un yıllardır popülaritesini kaybetmeyen çok oyunculu oyunu Rainbow Six Siege'e yeni "Rick and Morty" DLC paketi geldi. Bu paket sayesinde ilk kez gerçekten de bu ikonik çizgi film karakterleri olarak oynayabileceksiniz.

Rainbow Six Siege'e daha önce de Rick and Morty işbirliği dahilinde kostümler eklenmişti, ama mesela oradaki Turşu Rick kostümü hiç de Rick gibi değildi. Bu seferki paket ise bu iki karakteri oynanabilir kostüm olarak getiriyor. Fuze ile oynarken Morty olabilecek, Rick Sanchez olmak istiyorsanız da (tabii ki) Doc'u seçeceksiniz.

Karakterlerin yüzlerinde bir animasyon beklememek lazım çünkü aslında bunlar birer maske. Ama her iki karakterin de son derece iyi modellendiğini ve oldukça neşeli göründüklerini söylemek lazım.

Tabii operatör kostüm ve maskelerine ek olarak bu pakette özel operatör arkaplanları, silah görünümleri ve charm'lar da var. Yalnız Ubisoft Mr. PB charm'ında ufak bir sansüre gitmiş ve buna çizgi dizideki ismiyle Mr. Poopybutthole diyememiş. O kadar da olur :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum