Deep Silver’dan Üç Yeni Motorsiklet Çeteli Oyun

“Sex, Drugs and Rock ‘N Roll"

Dead Island’dan tanıdığımız Deep Silver bugün açıkladığı üç oyun ile motorsiklet severleri sevindirdi. 2008’den beri üzerinde çalıştıkları ancak daha sonradan iptal edildiğini açıkladıkları Ride to Hell’in yeni versiyonu Ride to Hell: Retribution’ı duyurdular. Bunun yanında Ride to Hell: Route 666 isimli oyunu da açıkladılar.

 

İptal edilen Ride to Hell’in yeni versiyonu Retribution’ın yapımcılığını Eutechnyx üstlenmiş durumda. Retribution’da The Devil’s Hand isimli motorsiklet çetesinden intikam almaya and içmiş Jake Conway isimli karakteri yöneteceğiz. Aksiyon macera türü olacak oyunda 60’ların havasını soluyup bol bol Rock ’n Roll dinleme fırsatımız olacak.

İkinci oyun olan ve Black Forest Games tarafından yapılan Route 666 ise Chicago’dan Los Angeles’a uzanan yolculuğumuzda bir çeteyi yöneteceğiz. Çetemize yeni elemanlar alırken, yol boyunca beynimizi ve kas gücümüzü birlikte kullanacağımız kavgalarla karşılaşacağız.

Eğer tüm bunlar size yetmediyse, mobil platformlar için yayınlanması planlanan Ride to Hell: Beatdown isimli oyuna da göz atabilirsiniz. Dövüş tarzı olacağını tahmin ettiğimiz oyunun detayları ilerleyen günlerde açıklanacak.

Route 666, haziran ayında Steam, PSN ve Xbox Live gibi dijital dağıtım platformları üzerinden satışa sunulacak. Aşağıda videosunu bulabileceğiniz Retribution ise 28 Haziran tarihinde bizlerle olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum