Rime’ın Bölüm Tasarımcısı Cyberpunk 2077 Ekibine Katılıyor

Rime'ın bölüm tasarımlarını beğenmiş miydiniz?

Cyberpunk 2077 önümüzdeki dönemin en çok beklenen yapımlarından birisi şüphesiz. Ne yazık ki bu bekleyişin ne zaman sona ereceğine dair bilgi yok. Son gelen haber, halen geliştirici ekibe yeni üyelerin katılmakta olduğuna işaret ediyor.

Tequila Works'ten Baş Tasarımcı Manuel Mendiluce, geçtiğimiz hafta twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla, Ocak 2019'dan itibaren CD Projekt Red'de çalışmaya başlayacağını ve Cyberpunk 2077'nin geliştirilme sürecine dahil olacağını duyurdu:

Bu transferin, Mendiluce açısından önemli bir adım olduğu ortada. Daha önce geliştirilme sürecinde yer aldığı oyunlara kıyasla çok daha büyük bir yapım Cyberpunk 2077. Bakalım burada nasıl bir işe imza atacak. Kendisinin bir bölüm tasarımcısı olduğu göz önünde bulundurulduğunda burada da benzer bir çalışmada rol alacağını söylemek mümkün.

Cyberpunk 2077 için bir çıkış tarihi ilan edilmiş değil. Oyunun 2019'un son çeyreğinde (veya 2020'nin ilk aylarında) çıkabileceği yönünde analizler mevcut, ama CDPR "hazır olduğunda çıkacak" şeklinde bir açıklama yaptığından bu konuda bir şey söylemek zor. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum