Riot Games, LoL Çizgi Romanları İçin Marvel İle Beraber Çalışacak

League of Legends'ın hikayesine Marvel katkısı geliyor

Riot Games, Marvel ile birlikte League of Legends'ın hikayesini çizgi romanlara taşıyacak. LoL'ün geniş hikayesinin Marvel ile birleşecek olması şimdiden kulağa hoş geliyor.

Aslında bu Riot'ın ilk çizgi roman denemesi olmayacak. LoL'ün şuradan ulaşabileceğiniz sayfasında 5 farklı çizgi hikaye bulunuyor. Şahsen oldukça başarılı bulduğum bu çizgi romanların sayısının ve kalitesinin artması ilgi çekici olacak. Firmanın Marvel ile iş birliği yaparak çıkaracağı ilk çizgi roman "Ashe:Warmother" olacak.

Oyunu yakından takip eden okuyucularımız Ashe'in orijinal 40 şampiyondan biri olduğunu hatırlayacaktır. Yıllar önce Riot, verdiği bir karar ile LoL "lore'unu" değiştirerek karmaşık fakat bir o kadar da ilgi çekici bir evren oluşturmayı başarmıştı. Görünüşe göre Marvel&Riot iş birliği çok daha geniş bir evrenin kapılarını aralamayı başaracak.

ashe-banner-big

Marvel Baş Editörü C.B Cebulski: "Marvel Evrenini ve çizgi romanlarını seven kişilerin, oyuncu topluluğu ile pek çok ortak yanı var. League of Legends endüstrinin en çok tanınan oyunlarından biri. Bununla beraber benzersiz dünyası ve geniş karakter yapısı ile çizgi romanlara çok rahat uyum sağlayacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Aylık "Ashe: Warmother" çizgi romanı, 19 Aralık'tan itibaren dijital ortamlarda yayınlanmaya başlayacak. 2019 Mayıs ayından itibaren ise Marvel baskılı çizgi romanlar piyasaya sürülecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum