Riot Games, LoL Evreninde Geçecek Bir DVO Üzerinde Çalışmaya Başladı

Heyecan dorukta

Riot Games, 10. yılının kutlamaları kapsamında üzerinde çalıştığı pek çok projeyi bizlerle paylaşmıştı. Bu projeler arasında en çok dikkat çekenlerden biri Project A olmuştu. Geliştiriciyi tanıdığı MOBA türünden uzaklaştıracak bu proje, geçtiğimiz aylarda Valorant ismi ile piyasaya giriş yaptı. Aynı etkinlikte gösterilen Legends of Runeterra'yı da erişime açan geliştirici, Wild Rift'i de beta sürecine almış durumda. Yine de Riot Games'in önünde daha pek çok proje bulunuyor.

Markanın yöneticilerinden olan Greg Street, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile stüdyonun yeni bir oyun üzerinde çalışmaya başladığını açıkladı. LoL evreninde geçecek geniş çaplı bir oyun geliştirdiklerini açıklayan Street, bu oyunun pek çok oyuncunun ve Riot çalışanının istediği bir türde olacağını da ifade etti.

Tweet'inin üzerine gelen sorulara cevap veren Street, yeni oyunun bir DVO olacağını resmen doğruladı. Henüz Riot Games'den resmi bir açıklama gelmemiş olsa da League of Legends resmi hesabının bu açıklamaya verdiği tepki dikkat çekici.

Uzun süredir bir DVO talep eden oyuncular beklediğini alacak gibi gözüküyor. Bakalım oyunun ilk detaylarını ne zaman öğrenebileceğiz...

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum