Riot Games, Valorant Hesaplarını 'Satın Alan' Kişileri Banlıyor

Fiyatlar 150 dolar civarında

Riot Games'in FPS oyunu Valorant, adeta bir çılgınlık haline gelmiş durumda. Twitch üzerinde rekor üstüne rekor kıran oyun, pek çok eski pro Overwatch oyuncusunun da saf değiştirmesine sebep olmuştu. Bu denli yüksek talebe rağmen hala kapalı beta sürecinde olan oyunun kodlarını ele geçirmek de bir hayli zor.

Tam da bu sebepten ötürü Valorant beta koduna sahip hesaplar inanılmaz bir değer artışı görmeye başladı. Ebay gibi siteler üzerinden 150 dolar gibi fiyatlara satılan Valorant hesapları, Riot Games'in de dikkatini çekmiş durumda. Şimdilerde doluluk seviyesini aşan sunucular ile ilgilenmeye çalışan Riot Games, dün atılan bir Tweet ile bu hesaplara savaş açtığını da duyurdu.

"Valorant kapalı beta erişimine sahip hesapları satan pek çok kişiyi banladık. Bu sayede oyuna daha fazla kişi alabileceğiz. Bu tarz hesapları takip ediyoruz. Hesap satın almayın, yoksa onları kaybedebilirsiniz!"

Sadece Avrupa'nın değil, Türkiye'nin başı da satılık hesaplar ile dertte gibi görünüyor. Kısa bir internet araştırması ile birlikte fiyatları 250-300 TL arasında değişen hesaplar karşınıza çıkıyor. 

Merakla beklenen ve bir çılgınlık haline dönüşen Valorant, yaz aylarında çıkış yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum