Riot Games, Valorant'ta Phoenix Ve Cypher'ı Buff'layacak!

Cypher main'ler mutlu

Çıkış yaptığı günden beri rekabetçi FPS dünyasının basamaklarını adım adım tırmanıyor Valorant. İlk günlerden beri oyuncu sayısını yükseltmeyi sürdüren FPS oyun, yeni güncellemeler almaya devam edecek. Bu güncellemelerden biri, oyunun ilk karakterlerinden olan Phoenix ve Cypher'ı güçlendirecek.

Geçtiğimiz gün Reddit'te bir soru&cevap etkinliğine katılan karakter tasarımcısı John Goscicki, oyun hakkında gelen sorulara yanıt verdi. Phoenix üzerinde çalıştıklarını doğrulayan tasarımcı, şimdilik çok fazla detay veremediğini belirtse de karakterin güçleneceğini söyledi.

Cypher'ın da radarlarında olduğunu ifade eden tasarımcı, benzer bir güncellemenin Cypher'a da geleceğinden bahsetti. Bu güncellemelerin net çıkış tarihleri hakkında bir açıklamada bulunmayan Goscicki, karakterlerin hak ettikleri ilgiyi alacaklarının sözünü verdi.

Karakter tasarımcılarından Jay Watford'un sorulara verdiği cevaplar da ilgi çekici. Şu anda dört farklı sınıf bulunduran Valorant, ilerleyen günlerde yeni sınıflara kavuşabilir. Watford, verdiği cevapta Valorant'ın yeni sınıfları üzerinde çalıştıklarını ifade ederken bu sınıfların oyunun taktik yapısını güçlendirmesi gerektiği görüşünde.

YORUMLAR
Atlas Estrella
7 Mayıs 2022 11:50

Adamlar isteyince nasıl da Türkçe ekliyorlar. Ah Hidetaka ah, gör de ders al bunlardan. Elden Ring'e bir Türkçe eklemedin gitti!

Parolamı Unuttum